Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Aflevering 1+2: Verliest Eva alles?
Over Eva

Aflevering 1+2: Verliest Eva alles?

Over Eva is in première!

Aflevering 1: Het lot
Eva verhuist haar oudste zoon naar een studentenflat. Het afscheid valt zwaar en verblind door tranen rijdt Eva naar huis…. Dan wordt alles zwart.

Aflevering 2: Ongeloof
Eva’s echtgenoot Frank krijgt verschrikkelijk nieuws. Hoe vertelt hij het de kinderen? En hoe reageert Eva’s beste vriendin (en Franks minnares…)?

Bekijk nu de volgende aflevering hieronder of klik hier voor alle andere afleveringen:

Over Eva: aflevering 3
Aflevering 3: Berouw >>

Over Eva – seizoen 1: Coma

Coma is het eerste seizoen van de ontbijtsoap van Libelle TV. De serie begint als veertiger Eva terugrijdt nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht. Overmand door emoties en verblind door tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Een botsing is onvermijdelijk en dan wordt alles zwart…

Over Eva is een superspannende serie vol drama, humor en intriges met in de hoofdrol Elle van Rijn als Eva. Overige rollen zijn voor onder anderen Kees Boot als haar echtgenoot, Alwien Tulner en Karien Noordhoff als haar vriendinnen en Diana Dobbelman als Eva’s moeder. In 22 afleveringen (hier vind je alle afleveringen) van 3 minuten ontvouwt zich een intrigerend verhaal. Zo spannend, dat je moet blijven kijken.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Productie: IDTV

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series