Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Collega's Waldie en Maaike doen inspiratie op in het verrassende Zwolle
NS Libelle Toer

Collega’s Waldie en Maaike doen inspiratie op in het verrassende Zwolle

Waltraud (Waldie, 44) en Maaike (43) zijn niet alleen vriendinnen, maar ook collega’s! Vandaag gaan ze samen op stap naar Zwolle. In het oosten van het land willen de dames inspiratie opdoen, want ze zijn allebei grafisch ontwerper. De vriendinnen zijn het er snel over eens dat ze vaker op ‘inspiratiedag’ moeten gaan. Zwolle is namelijk zó verrassend en met de trein reizen vinden ze allebei hartstikke gezellig. In Zwolle bezoeken Waldie en Maaike de Fundatie, een museum voor beeldende kunst. En dan heeft Waldie ook nog eens een verrassing in petto voor haar goede vriendin… Daar zullen de dames nog lang spierpijn aan overhouden!

Libelle samen met NS

Spoorvoordeel
Speciaal voor Libelle-lezeressen heeft NS een fijne aanbieding: koop voor maar €19,- een retourtje Zwolle inclusief een voucher voor één saucijzenbroodje en een drankje naar keuze bij Bakker Bart. Ook krijg je op vertoon van de voucher €1,- korting op een amandel- of speculaasstaaf.

Het treinticket is geldig vanaf elk station in Nederland naar station Zwolle. Reserveer hier. De actie is te bestellen t/m 30 november en is geldig tot 31 december 2016.
Afleveringen

Ontdek ook deze series