Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Hetty en Nicole gaan shoppen in hofstad Den Haag
NS Libelle Toer

Hetty en Nicole gaan shoppen in hofstad Den Haag

Hetty (70) en haar dochter Nicole (43) bezoeken met z’n tweeën het levendige Den Haag. Ze vinden het geweldig in de hofstad en willen eigenlijk niet meer naar huis. De dames winkelen uitgebreid in de Passage, bezoeken vervolgens Paleis Noordeinde en gaan tot slot ook langs het Binnenhof. Je raadt nooit wie ze dáár tegenkomen… En dan heeft Nicole als klap op de vuurpijl ook nog eens te gekke verrassing voor haar moeder. Oh, oh, Den Haag: wat is het toch een heerlijke stad!

Libelle samen met NS

Voordelig met de trein sintshoppen

Speciaal voor Libelle lezeressen heeft NS een fijne aanbieding: een dagje met de trein op en neer naar Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam of Den Haag, inclusief een voucher voor erwtensoep en een broodje beenham bij de Bijenkorf. Voor maar €25,-! Spoordeel Het treinretourtje is geldig vanaf elk station in Nederland naar het station van genoemde steden. Reserveer hier. De actie is geldig van 23 november 2016 t/m 1 januari 2017.

Extra! Op vertoon van uw voucher krijgt u bij alle filialen van AKO €5,- korting op een boek van hygge. Weten hoe zo’n dagje sintshoppen eruit kan zien? Hetty en haar dochter Nicole maakten gebruik van deze aanbieding en bezochten den haag.

 

 

Over NS Libelle Toer
Een leuk dagje uit, dat doe je natuurlijk met de trein! Geen parkeergedoe, fileleed of stress over hoe je moet rijden. In NS Libelle Toer volgen we moeders, dochters, vriendinnen en collega’s die samen op pad gaan. We spreken ze op de terugweg in de trein en dat levert bijzondere verhalen op. Zelf met de trein ergens naar toe? Kijk op ns.nl voor mooie aanbiedingen!

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

 

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series