Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle’s Françoise maakte haar droomreis naar het prachtige Agadir
Mijn Droomreis

Libelle’s Françoise maakte haar droomreis naar het prachtige Agadir

Libelle’s redactiemanager Françoise wilde al jaren met haar dochters naar Agadir. Niet zonder reden; haar vader groeide op in Marokko. Het leek haar daarom heel bijzonder om haar meiden te laten kennismaken met het magische land van haar roots.

Agadir is een havenstad aan de westkust van Marokko en heeft de meeste zonuren van het land. Vanwege de perfecte combinatie van hagelwitte zandstranden en de helblauwe zee is het de ideale vakantiebestemming.

Libelle samen met TUI
Françoise en haar dochters verbleven met TUI in het RIU Palace Tikida Agadir. Dit fantastische resort ligt aan een prachtig zandstrand. Shoppen in een souk stond uiteraard op de bucketlist, maar de dames bezochten ook een nagebouwde medina én maakten een waanzinnige rit door het sprookjesachtige landschap. Kijk je mee?

Ook naar Agadir?
Een verblijf van 8 dagen in het RIU Palace Tikida Agadir is al vanaf € 799,- per persoon bij TUI te boeken, inclusief retourticket, transfer en verblijf op basis van all inclusive. Kijk voor meer informatie op tui.nl/libelle.

BEKIJK OOK:

In samenwerking met Tui geven wij 10 droomreizen weg. Reizen die je áltijd al hebt willen maken en die al lang op je verlanglijstje staan.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over reizen

Afleveringen