Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Van #Manzktvrouw naar #Manzchtvrouw: Roel en de sprankelende Nicole
#Manzktvrouw

Van #Manzktvrouw naar #Manzchtvrouw: Roel en de sprankelende Nicole

Kennen jullie hem nog, onze Roel (50) van #Manzktvrouw? Deze leuke, lieve vader van tienerzoon en –dochter houdt van hardlopen, golfen én van een goed bord zelfgemaakte nasi. Het liefste die van zijn Indonesische moeder. In zijn video op Libelle TV sprak Roel openhartig over de wensen voor zijn droomvrouw: een goede uitstraling en sprankelende ogen. Nou, Cupido heeft zijn werk gedaan… De sprankelende Nicole (51) kwam, zag en overwon de interesse van Roel. Vorige week zaterdag gingen zij op hun eerste date… Lees hieronder hoe zowel hij áls zij deze date hebben ervaren… Uiteraard aangevuld met leuke kiekjes!

Hij, Roel
Tsja … ’t Was te verwachten met het landelijke bereik van Libelle in ’t achterhoofd. Dus op zaterdag 22 oktober vertrok ik rond 12 uur in m’n auto om 2,5 uur later aan te komen in het mooie Maastricht. Voor ’n date. Met Maastrichtse Nicole, die even geleden op een hele leuke manier reageerde op m’n aanwezigheid in #mnzktvrw op LibelleTV. En ook haar foto was leuk! Dus reden genoeg om verder contact te zoeken. Via de app, zoals dat tegenwoordig gaat. Het goede gevoel bleef bestaan en de nieuwsgierigheid was groot genoeg om een afspraak te maken. Een echte date dus! En omdat het toeval wilde dat ik al enige tijd geleden kaartjes had gekocht voor ’n concert van m’n jeugdidool Lloyd Cole in het Belgische en vlakbij Maastricht gelegen Hasselt, hadden we meteen een goede invulling voor de avond. Voor die tijd natuurlijk even goed de tijd nemen om elkaar verder en in ’t echie te leren kennen. En dan is Maastricht geen verkeerde plek om te zijn. En al helemaal niet aan de hand van een geboren en getogen Maastrichtse schone. Uiteindelijk een heerlijke middag en avond van het prima weer, van het bourgondische Maastricht, van nostalgische Lloyd Cole en van elkaar genoten. En wat er verder zal gebeuren … ’t Is zoals ’t is.

Zij, Nicole
Als 51-jarige geloof ik niet  dat ik nog op zoek moet gaan. Mensen komen op je pad als de tijd er rijp voor is en jij er zelf ook klaar voor bent. Het is vooral vinden en uitvinden in het leven. Mijn moeder van 80 attendeerde  me op een leuk artikel in de Libelle. Roel zocht een vrouw met sprankelende ogen. Nu ben ik niet zo van het blind daten maar Roel sprak me aan met zijn open en lieve blik. En zo geschiedde het dat ik reageerde op zijn oproepje.  Er ontstond een leuk en spontaan contact en we besloten het erop te wagen en de afstand Hengelo-Maastricht te overbruggen. Op 22 oktober werd een dagje Maastricht gepland. Roel haalde me op in zijn bolide en dat was het begin van een bijzondere dag met een bijzondere man.  Natuurlijk nam ik Roel mee naar het beroemdste café van mijn Maastricht en dronken we ons 1e drankje in den Ouden Vogelstruys op ’t Vrijthof. Aan gespreksstof geen gebrek en de gezellige middag vloog voorbij. Daarna verrassend lekker gegeten bij Ginger in Maastricht. Toen op naar Hasselt waar we samen hebben genoten van een geweldig concert van mister Lloyd Cole. We sloten de dag af met een laatste drankje in Maastricht. Een onvergetelijk dag. Roel beaamde dat ik absoluut in het bezit ben van meer dan sprankelende ogen en daarbij ook nog van een sprankelende persoonlijkheid! Of Roel zijn zoektocht kan staken nu? Dat blijft voor jullie Libellelezeressen nog een vraag en voor ons misschien al een weet? Wordt vervolgd? De tijd zal het leren….Veel liefs Libellelezeressen van deze Maastrichtse Nicole. Met dank aan Roel & Libelle TV voor deze bijzondere dag met deze bijzondere man.

image2               image3

Ook heeft Roel in de tussentijd een boek met poëzie en kunst gemaakt, PoArtryBook Jij & Ik.

Je gelooft het bijna niet, maar deze leuke mannen zijn nog single! Maar niet voor lang meer vrezen we… Met wie van deze mannen zou jij wel eens een beschuitje willen eten?


Afleveringen

Ontdek ook deze series