Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Helemaal hot in 2017: salad in a jar met geitenkaas en appel
Lifehacks

Helemaal hot in 2017: salad in a jar met geitenkaas en appel

Je zag ze als eerste op hippe blogs maar nu zijn ze overal: salades in oude jam- of mayonaisepotjes. Helemaal niet moeilijk om zelf te maken en het ziet er direct stijlvol uit. Je kunt bijvoorbeeld een salade als voorgerecht serveren in een potje. Of je neemt – hoe handig – je salade mee naar werk voor de lunch. De truc bij een salad in a jar is zorgen dat je niet alleen lekkere ingrediënten neemt, maar ook kijkt naar ingrediënten die mooie en opvallende laagjes vormen in een potje. Bijvoorbeeld appel met een rode schil. Of knalgele mais. Of geitenkaas. Bekijk de video voor het heerlijke recept.

Libelle samen met Calvé

Wist je dat?
Calvé Mayonaise al meer dan 120 jaar bestaat? De oorsprong ligt in de Nederlandse Olie fabriek uit Delft. De mayonaise is gemaakt van goede en pure ingrediënten zoals plantaardige olie, azijn en eieren. 252 testers proefden en gaven Calvé mayonaise gemiddeld een 8,4.* Voor meer inspiratie klik hier.

Calvé logo

Wil jij meer lifehacks? Dat kan! Je kunt nu via je telefoon, tablet of Google Home (slimme speaker) praten met Libelle. 
Open de Google Assistent app op je telefoon en zeg: ‘Hé Google, praat met Libelle!’ Weten hoe je dat precies doet? Klik hier!


Afleveringen

Ontdek ook deze series