Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Honden- of kattenpis verwijderen uit tapijt? Dat doe je zo
Lifehacks

Honden- of kattenpis verwijderen uit tapijt? Dat doe je zo

Je kunt je géén leven voorstellen zonder Snuffel of Vlekkie. De urenlange boswandelingen op zondag zorgen voor de nodige lichaamsbeweging en quality time met het gezin. En als de kat ’s avonds spinnend bij je op schoot kruipt en jij met een kop thee op de bank een film ligt te kijken, vergeet je spontaan dat je nog geen tien uur geleden kolkhalzend de kattenbak hebt verschoond. Of een drol in een plastic zakje hebt geschoven… Echte liefde noemen ze dat!

Maar wat als Vlekkie of Snuffel een ongelukje begaat op je nieuwe tapijt? Of op de bank? Kattenpis (hondenpis ook, als je het ons vraagt) is oprecht penetrant en vies. Van Libelle TV, voor jou: zo verwijder je die kleine ‘ongelukjes’ zonder problemen uit tapijt of een andere stof. Geen vlek of geur meer te bekennen.

BEKIJK OOK

Wat zijn Lifehacks?
Lifehacks zijn tips en trucs die je dagelijks leven makkelijker maken. Wij kunnen niet meer zonder.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook of volg de speciale Facebook-pagina van Libelle TV Lifehacks waar we dagelijks nieuwe tips en tricks delen met jou.

Productie: MPG


Afleveringen

Ontdek ook deze series