Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Volgens bakkers is dít de snelste manier om deeg te laten rijzen
Lifehacks

Volgens bakkers is dít de snelste manier om deeg te laten rijzen

Voor het laten rijzen van deeg moet je behoorlijk wat tijd uittrekken. Soms heb je die tijd gewoon niet. Gelukkig hebben bakkers dé truc om het proces te versnellen.

Hogere deegtemperaturen zorgen er namelijk voor dat het rijsproces versnelt. Die kennis kun je gebruiken om deeg sneller te laten rijzen. In deze video zie je hoe bakkers dat doen.

Inspiratie nodig om lekker creaties op tafel te zetten? Je vindt het in de nieuwste Libelle Lekker.

De nieuwste Libelle Special ligt weer in de winkels!
De nieuwste Libelle Special ligt weer in de winkels!
€ 4.65
Bestel nu

Wil jij meer lifehacks? Dat kan! Je kunt nu via je telefoon, tablet of Google Home (slimme speaker) praten met Libelle. 
Open de Google Assistent app op je telefoon en zeg: ‘Hé Google, praat met Libelle!’ Weten hoe je dat precies doet? Klik hier!

Bekijk meer over bakkenHuistuinenkeukenhacks

Afleveringen

Ontdek ook deze series