Chocolade, hmm… Bijna iedereen heeft standaard een reep (of 2!) in huis. Lekker voor ’s avonds op de bank met een film of goede serie. Of ’s middags als je met je zus, vriendin of moeder een kopje thee aan het drinken bent. Eigenlijk is het altíjd wel tijd voor chocolade. Maar als je het in de koelkast bewaart is zo’n reep meestal moeilijk te breken. En als het wél lukt zit je met ongelijke brokken. No more! Voortaan ról je die chocoladereep gewoon in gelijke stukjes. Wat? Kijk mee met deze lifehack.
BEKIJK OOK
- Dit heb je altijd al willen leren: met chocolade decoreren
- Één reep chocolade is toch veel te klein? Superchocolade graag!
- Zo maak je hartjesbonbons van 2 soorten chocolade
Wil jij meer lifehacks? Dat kan! Je kunt nu via je telefoon, tablet of Google Home (slimme speaker) praten met Libelle. Open de Google Assistent app op je telefoon en zeg: ‘Hé Google, praat met Libelle!’ Weten hoe je dat precies doet? Klik hier!