Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Geef je mening en win kaartjes voor de Libelle Zomerweek!
Libelle Zomerweek backstage

Geef je mening en win kaartjes voor de Libelle Zomerweek!

Tadaaaa!!! Een supertrotse Angelique presenteert de 1e sample van de Libelle Zomerweek Gelukstas. Onze Angelique is enorm enthousiast en als groot tassenliefhebster moet ze de tas natuurlijk meteen even uittesten: “Deze tas is fan-tas-tisch!”

Zie jij jezelf al met deze kekke gelukstas over het terrein van de Zomerweek rondlopen? Laat in een reactie achter op Facebook en laat daar weten wat jij vindt van onze tas en wie weet maak jij kans op 2 kaartjes voor de Libelle Zomerweek!

Verder is Angelique deze week razend druk met haar voorbereidingen, want over een paar weken is het al zover. Dan kunnen jullie een week lang met volle teugen genieten van wat de Zomerweek allemaal te bieden heeft. De stress begint stiekem een beetje toe te slaan… Gaan Angelique en haar team het redden om alles op tijd af te krijgen, voordat het grote spektakel gaat beginnen…?

Angelique laat aan ons een voorproefje zien van hoe de Zomerweek-tenten van binnen uit komen te zien. Én ze proeft alvast wat toetjes bij La Place, de cateraar van de Zomerweek. Wat een rotbaan heeft Angelique toch. Niet te doen…. 😉

BEKIJK OOK:

De winnaars worden 20 april bekend gemaakt en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 


Afleveringen

Ontdek ook deze series