Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Aflevering 1 - Miss Etam's exclusieve collectie voor ons
Libelle Zomerweek backstage

Aflevering 1 – Miss Etam’s exclusieve collectie voor ons

In de allereerste aflevering van “Libelle Zomerweek Backstage” heeft Angelique meteen een scoop voor ons! Ze gaat op bezoek bij het hoofdkantoor van Miss Etam, waar ze een afspraak heeft met oud-studievriend én concept designer manager Antois. Samen met Antois onthult Angelique de collectie die Miss Etam speciaal voor de Libelle Zomerweek heeft ontworpen. We verklappen alvast: prachtige kleuren en mooie prints… Dus dat belooft veel goeds.

Nog geen kaarten voor Libelle Zomerweek? Bestel ze hier met € 4 korting.

BEKIJK OOK:

Over Libelle Zomerweek backstage
Onze creatieve duizendpoot Angelique, bekend van de serie DIY met Angelique, laat ons zien wat er allemaal geregeld moet worden om het leukste event van  Nederland van de grond te krijgen. Ook zo nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt bij de organisatie van de Libelle Zomerweek? Klik hier voor nog meer leuke nieuwtjes en updates.

Angelique is verantwoordelijk voor de huisstijl van de Libelle Zomerweek en heeft dus ook het thema voor dit jaar bedacht: Het Grote Geluk. Angelique zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid: van de aankleding tot de artiesten en van de outfits tot de goodie bag. Angelique is er 7 dagen per week druk mee en dat maandenlang. Nog geen kaarten voor Libelle Zomerweek? Bestel ze hier met € 4 korting.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

 

Bekijk meer over Miss Etamzomerweek

Afleveringen

Ontdek ook deze series