Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Dit wil jij ook: er komt een MEGA ballenbak op de Libelle Zomerweek!
Libelle Zomerweek backstage

Dit wil jij ook: er komt een MEGA ballenbak op de Libelle Zomerweek!

Deze week gaat onze Angelique los in de ballenbak! Je snapt: ze kan haar geluk niet op.

Droom jij er ook weleens van om ongegeneerd in een ballenbak te springen? Goed nieuws: op de Zomerweek kan dit gewoon! Jawel, je leest het goed, je mag het kind in jezelf volledig naar boven halen. Want Angelique heeft het briljante idee bedacht om een enorme ballenbak te plaatsen op het terrein van de Libelle Zomerweek.

Zoals jullie weten draait het dit jaar op de Libelle Zomerweek om “GELUK”. Maar hoe geef je dat vorm? Angelique heeft daarom bedacht om dit thema uit te beelden in ronde vormen. Oftewel: cirkels, cirkels en nog eens cirkels. En ballen zijn ook ronde vormen. Dus dan is de stap naar de ballenbak natuurlijk al snel gemaakt.

Maar voordat je zo’n enorme ballenbak op de Zomerweek lanceert, moet Angelique natuurlijk wel eerst weten of het net zo’n fantastisch speelparadijs is voor jullie als dat het voor kinderen is. Dus neemt onze creatieve duizendpoot de proef op de som! Ze gaat naar een heus kinderparadijs, waar ze speciaal voor ons de ballenbak mag testen.

Of het een succes was? Kijk zelf maar! HIER kun je in ieder geval je kaarten kopen!

BEKIJK OOK:

Over Libelle Zomerweek backstage
Onze creatieve duizendpoot Angelique, bekend van de serie DIY met Angelique, laat ons zien wat er allemaal geregeld moet worden om het leukste event van  Nederland van de grond te krijgen. Ook zo nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt bij de organisatie van de Libelle Zomerweek? Klik hier voor nog meer leuke nieuwtjes en updates.

Angelique is verantwoordelijk voor de huisstijl van de Libelle Zomerweek en heeft dus ook het thema voor dit jaar bedacht: Het Grote Geluk. Angelique zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid: van de aankleding tot de artiesten en van de outfits tot de goodie bag. Angelique is er 7 dagen per week druk mee en dat maandenlang. Nog geen kaarten voor Libelle Zomerweek? Bestel ze hier met € 4 korting.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series