Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Oh nee! Komen Jan, Jans en de Kinderen wel naar de Zomerweek?
Libelle Zomerweek backstage

Oh nee! Komen Jan, Jans en de Kinderen wel naar de Zomerweek?

Er is grote paniek achter de schermen bij de Libelle Zomerweek: de huisjes van Jan, Jans en Kinderen zijn kwijt! Het grote mysterie lijkt wel een verhaal van Suske en Wiske.

De huisjes, gemaakt van polyester, zijn een paar jaar geleden ontworpen voor een tentoonstelling over Jan, Jans en de Kinderen. Angelique wil de schattige, oranje – dezelfde kleur als onze grote vriend de kater! – huisjes heel graag hergebruiken voor de Libelle Zomerweek. Het idee van Angelique is om de huisjes te verdelen over het terrein van de Zomerweek. In ieder huisje beleef je vervolgens een momentje van puur geluk. Wat dat geluksmoment precies zal zijn, is nog een grote verrassing…

Eén probleem: de huisjes zijn spoorloos. Een verbouwereerde Angelique: “De huisjes zijn keigroot, dus hoe bedoel je: de huisjes zijn kwijt? Dat kan helemaal niet!”

Angelique gaat op onderzoek uit. Als dát maar goed gaat!

BEKIJK OOK:

Over Libelle Zomerweek backstage
Onze creatieve duizendpoot Angelique, bekend van de serie DIY met Angelique, laat ons zien wat er allemaal geregeld moet worden om het leukste event van  Nederland van de grond te krijgen. Ook zo nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt bij de organisatie van de Libelle Zomerweek? Klik hier voor nog meer leuke nieuwtjes en updates.

Angelique is verantwoordelijk voor de huisstijl van de Libelle Zomerweek en heeft dus ook het thema voor dit jaar bedacht: Het Grote Geluk. Angelique zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid: van de aankleding tot de artiesten en van de outfits tot de goodie bag. Angelique is er 7 dagen per week druk mee en dat maandenlang. Nog geen kaarten voor Libelle Zomerweek? Bestel ze hier met € 4 korting.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series