Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Angelique onthult de Libelle-Zomerweek-tas, maar... moet ook naar het ziekenhuis
Libelle Zomerweek backstage

Angelique onthult de Libelle-Zomerweek-tas, maar… moet ook naar het ziekenhuis

Er moet nog veel gebeuren voor de Libelle Zomerweek! Angelique onthult aan ons hoe zij en haar Libelle-collega’s er straks bijlopen over het terrein van de Libelle Zomerweek én – tromgeroffel – hoe de Libelle-Zomerweek-tas eruit komt te zien! Wat een hoop kleur! Mocht je het nog niet hebben meegekregen, het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar: Het Grote Geluk.

Angelique wil daarom graag een tas die geluk brengt. Wie wil dat nou niet? Wij kunnen niet wachten om met deze fan-tas-tische gelukstas rond te lopen, we zijn dan ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Valt de Libelle-Zomerweek-tas in de smaak, ja of nee?

Het is sowieso een spannende week voor Angelique. Ze moet naar het ziekenhuis voor een hersenscan, waar ze ontzettend tegenop ziet. Zo’n 2,5 jaar jaar geleden heeft Angelique een hersenbloeding gekregen. Ze heeft ongelooflijk veel geluk gehad, want het gaat naar omstandigheden goed met haar. (“Alsof ik 185 engeltjes op m’n schouder heb gehad”) De artsen houden Angelique nog goed in de gaten, want eens in de zoveel tijd krijgt ze een hersenscan. “Het voelt alsof ik examen moet doen: ‘hoofdexamen’.” Angelique heeft dan ook 100 x liever een drukke werkdag, dan een hersenscan. Gelukkig bieden de voorbereidingen voor de Libelle Zomerweek veel afleiding. Ze heeft er zin in!

Mocht je nog geen kaartjes hebben voor de Libelle Zomerweek, dan is dit je kans! Je kan nu hier met 4 euro korting een kaartje voor de Libelle Zomerweek kopen!

BEKIJK OOK:

Bekijk meer over Libelle Zomerweek

Afleveringen

Ontdek ook deze series