Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Angelique onthult de Libelle-Zomerweek-tas, maar... moet ook naar het ziekenhuis
Libelle Zomerweek backstage

Angelique onthult de Libelle-Zomerweek-tas, maar… moet ook naar het ziekenhuis

Er moet nog veel gebeuren voor de Libelle Zomerweek! Angelique onthult aan ons hoe zij en haar Libelle-collega’s er straks bijlopen over het terrein van de Libelle Zomerweek én – tromgeroffel – hoe de Libelle-Zomerweek-tas eruit komt te zien! Wat een hoop kleur! Mocht je het nog niet hebben meegekregen, het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar: Het Grote Geluk.

Angelique wil daarom graag een tas die geluk brengt. Wie wil dat nou niet? Wij kunnen niet wachten om met deze fan-tas-tische gelukstas rond te lopen, we zijn dan ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Valt de Libelle-Zomerweek-tas in de smaak, ja of nee?

Het is sowieso een spannende week voor Angelique. Ze moet naar het ziekenhuis voor een hersenscan, waar ze ontzettend tegenop ziet. Zo’n 2,5 jaar jaar geleden heeft Angelique een hersenbloeding gekregen. Ze heeft ongelooflijk veel geluk gehad, want het gaat naar omstandigheden goed met haar. (“Alsof ik 185 engeltjes op m’n schouder heb gehad”) De artsen houden Angelique nog goed in de gaten, want eens in de zoveel tijd krijgt ze een hersenscan. “Het voelt alsof ik examen moet doen: ‘hoofdexamen’.” Angelique heeft dan ook 100 x liever een drukke werkdag, dan een hersenscan. Gelukkig bieden de voorbereidingen voor de Libelle Zomerweek veel afleiding. Ze heeft er zin in!

Mocht je nog geen kaartjes hebben voor de Libelle Zomerweek, dan is dit je kans! Je kan nu hier met 4 euro korting een kaartje voor de Libelle Zomerweek kopen!

BEKIJK OOK:

Over Libelle Zomerweek backstage
Onze creatieve duizendpoot Angelique, bekend van de serie DIY met Angelique, laat ons zien wat er allemaal geregeld moet worden om het leukste event van  Nederland van de grond te krijgen. Ook zo nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt bij de organisatie van de Libelle Zomerweek? Klik hier voor nog meer leuke nieuwtjes en updates.

Angelique is verantwoordelijk voor de huisstijl van de Libelle Zomerweek en heeft dus ook het thema voor dit jaar bedacht: Het Grote Geluk. Angelique zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid: van de aankleding tot de artiesten en van de outfits tot de goodie bag. Angelique is er 7 dagen per week druk mee en dat maandenlang. Nog geen kaarten voor Libelle Zomerweek? Bestel ze hier met € 4 korting.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series