Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Aflevering 3 - Lang leve het bellenblazen!
Libelle Zomerweek backstage

Aflevering 3 – Lang leve het bellenblazen!

Het creatieve brein van Angelique draait op volle toeren. Deze week heeft Angelique bedacht dat ze dolgraag het old school bellenblazen wil introduceren op de Libelle Zomerweek. Angelique ziet het al helemaal voor zich: de Wereldkampioenschappen Bellenblazen vinden dit jaar plaats op het Almeerder Strand/in Almere. LEUK toch?

Deze week maakt een bijzondere gast zijn opwachting in de vlog van Angelique: haar bloedeigen puberzoon. En laat het nou net zoonlief Pepper zijn die vroeger altijd het sop opdronk van zijn bellenblaas! Angelique heeft dus een lichtelijk trauma overgehouden aan het zeepstop. Dat mag de pret niet drukken, voor de Libelle Zomerweek wil ze graag over haar “pijnlijke” verleden heenstappen om het voor óns zo leuk mogelijk te maken. Dus hup naar de speelgoedwinkel! Wij verklappen alvast: Angelique krijgt de smaak te pakken.

Nog geen kaarten voor Libelle Zomerweek? Bestel ze hier met € 4 korting.

 BEKIJK OOK:

Over Libelle Zomerweek backstage
Onze creatieve duizendpoot Angelique, bekend van de serie DIY met Angelique, laat ons zien wat er allemaal geregeld moet worden om het leukste event van  Nederland van de grond te krijgen. Ook zo nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt bij de organisatie van de Libelle Zomerweek? Klik hier voor nog meer leuke nieuwtjes en updates.

Angelique is verantwoordelijk voor de huisstijl van de Libelle Zomerweek en heeft dus ook het thema voor dit jaar bedacht: Het Grote Geluk. Angelique zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid: van de aankleding tot de artiesten en van de outfits tot de goodie bag. Angelique is er 7 dagen per week druk mee en dat maandenlang. Nog geen kaarten voor Libelle Zomerweek? Bestel ze hier met € 4 korting.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series