Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Zusjes na jaren herenigd nadat een van de twee werd geadopteerd
Libelle tipt: Meest bekeken

Zusjes na jaren herenigd nadat een van de twee werd geadopteerd

Aubrey en Avery werden uit elkaar gehaald toen Aubrey werd geadopteerd door een Amerikaanse familie. Vier jaar later zijn de twee eindelijk weer samen. 

Drie jaar geleden werden de zusjes Aubrey en Avery uit elkaar gehaald toen Aubrey geadopteerd werd door een Amerikaanse familie. Deze familie had geen idee dat haar zusje in hetzelfde Chinese weeshuis verbleef en Avery bleef daar dus alleen achter.

Social media
De vrouw die Aubrey drie jaar geleden adopteerde, kwam per toeval een foto van Avery tegen op social media. Ze zag een meisje dat heel erg op haar dochter leek en realiseerde zich toen pas dat het zusje was achtergebleven. “De eerste keer dat ik de foto zag, was ik sprakeloos”, zegt de vrouw. Ze besloot samen met haar man om het andere meisje ook te adopteren zodat de zusjes weer samen zouden zijn. “Als we dit jaren geleden hadden geweten, hadden we het meteen gedaan zodat ze deze jaren nog samen hadden gehad”, zegt de vrouw.

Adoptie
De vrouw zette een actie op om de adoptie financieel te kunnen regelen en daardoor kon het andere zusje een jaar later ook in Amerika komen wonen. De meisjes zijn nu weer bij elkaar en gelukkiger dan ooit.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series