Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Vrouw viert zwangerschap (na 6 miskramen) met bijzondere foto
Libelle tipt: Meest bekeken

Vrouw viert zwangerschap (na 6 miskramen) met bijzondere foto

Na 6 miskramen zijn Kevin en Jessica Mahoney nu eindelijk zwanger van een gezond kindje. Dat vierden ze met een adembenemende fotoshoot. 

Kevin en Jessica Mahoney verwachten na 6 miskramen hun tweede kindje.Door vruchtbaarheidsproblemen lukte het steeds niet om een kindje te krijgen, maar na 6 keer is het kindje gezond. Om dat te vieren nam het stel in augustus contact op met fotograaf JoAnn Marrero voor een speciale fotoshoot.

Rainbow babies
In het Engels worden kinderen die zijn geboren nadat hun moeder een miskraam of vroeggeboorte heeft gehad ‘rainbow babies’ genoemd. ‘Na regen komt zonneschijn’, daarom wordt deze naam gebruikt. De fotograaf besloot daar iets mee te doen in de foto.

Rookbommen
Fotograaf JoAnn Marrero wist toen ze het verhaal hoorde meteen dat deze fotoshoot speciaal moest worden. Ze mailde veel heen en weer met de zwangere vrouw en kwam uiteindelijk met het waanzinnige idee om in het bos letterlijk een regenboog te creëren. Gekleurde rookbommen zorgden voor een waanzinnig effect.

Hoop en inspiratie
De fotograaf deelde de foto op Facebook en die ging meteen de hele wereld over. De fotograaf hoopt met deze foto hoop en inspiratie te bieden aan stellen die ook problemen hebben om zwanger te worden. De moeder wil daaraan toevoegen dat ze wil dat mensen met deze problemen weten dat ze niet alleen zijn.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series