Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Romantische leraar verrast zijn bruid met wel een heel speciaal cadeau
Libelle tipt: Daily fun

Romantische leraar verrast zijn bruid met wel een heel speciaal cadeau

De Schot Lee McDowall trouwde vorige maand met zijn vriendin Katy. Hij wilde de liefde van zijn leven verrassen met een zelfgeschreven lied (hoe romantisch), maar wist ook dat zingen niet zijn grootste talent was. En dus bedacht hij een geniale oplossing.

Lee is leraar op een basisschool en schakelde zijn leerlingen in. Allemaal leerden ze de tekst van het zelfgeschreven lied. Na weken van oefenen was het dan eindelijk de grote dag.

Een tien
In een emotionele toespraak vertelde Lee zijn Katy dat ze veel te leuk voor hem was. De bruidegom had z’n leerlingen een foto van Katy laten zien. Die hadden haar beschreven als “een tien”, heel knap, adembenemend en een emoji met hartjes in de ogen.

Cadeau
“Ik wil je vandaag alvast een cadeau geven, Katy. Ik heb een klein liedje geschreven.”Zelf kan ik niet zingen, maar gelukkig werk ik met een heleboel kinderen die dat wel kunnen”, aldus Lee in zijn speech.

Schermafbeelding 2016-08-27 om 15.53.22

Verrassing
Katy reageert helemaal verbaasd als voor haar neus ineens een koor van kinderen opdoemt, die samen het lied zingen dat haar echtgenoot speciaal had geschreven. Op de leerlingen na, wist niemand van de verrassing af. Bekijk de reactie van Katy en alle gasten in het onderstaande filmpje.

Huwelijksaanzoek
Zijn huwelijksaanzoek was al net zo romantisch. Ook voor die gelegenheid had Lee een lied geschreven. Hij had het zelf opgenomen en zijn vriendin tijdens een diner oordopjes gegeven. Ze moest naar de opname luisteren met haar ogen dicht. De laatste zin van het lied was: wil je met me trouwen?

Rozen
Toen Katy haar ogen opende was de hele zaal met rozen gevuld en zat Lee voor haar op een knie.

Schermafbeelding 2016-08-27 om 15.53.40

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series