Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Romantisch: man bereidt zich 365 dagen voor op huwelijksaanzoek
Libelle tipt: Meest bekeken

Romantisch: man bereidt zich 365 dagen voor op huwelijksaanzoek

Josh Schmitz uit Amerika is zó smoorverliefd op zijn vriendin, dat hij maar liefst een jaar bezig was met de voorbereiding van het huwelijksaanzoek. Het moest natuurlijk helemaal perfect en romantisch zijn.

„Ik heb lang nagedacht over hoe ik haar het beste ten huwelijk zou kunnen vragen”, vertelt Josh tegen NBC New York.

Briefjes
Omdat Josh in de bouw werkt, gaat hij elke dag vroeg de deur uit. Hierdoor zien hij en zijn vriendin Danielle Roesch elkaar gedurende de dag niet. Daarom laten de twee tortelduifjes laten elke ochtend briefjes voor elkaar achter. Josh liet zich hierdoor inspireren en legde zichzelf iedere dag vast met een schattig berichtje voor zijn vriendin.

Flinke klus
“Ik wilde haar laten weten dat ik heel veel om haar geef en elke dag aan haar denk. De eerste maand vond ik het heel leuk en vernieuwd. Maar daarna bedacht ik me dat ik dat nog elf maanden moest volhouden.  Het was een flinke klus”, aldus de romanticus. Met een smoes werd Danielle naar een bijzondere locatie gelokt waar haar familie en vrienden ook waren en liet hij haar de video zien. Daarna ging Josh op één knie en vroeg hij Danielle ten huwelijk. Haar antwoord zal dan ook geen verrassing zijn.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series