Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Ouders totaal verrast door zoon die ‘stiekem’ 60 kilo afviel
Libelle tipt: Daily held(in)

Ouders totaal verrast door zoon die ‘stiekem’ 60 kilo afviel

In 2012 was Lucas 25 jaar en woog hij 136 kilo.  Hij was dol op vet eten en snoep en had een hekel aan sporten. Maar in dat jaar besloot hij dat het mooi is geweest: hij beloofde zichzelf af te vallen en een gezond leven te leiden. 

Lucas maakte die belofte in zijn eentje en vertelde zijn ouders niets over zijn dieet. Wel hield hij zijn voortgang bij op een forum. Heel moeilijk om geheim te houden was het niet: hij ziet zijn ouders meestal alleen in de zomer en rond de kerstdagen. Om de verrassing nog niet weg te geven, besloot hij zelfs die zomer voor de verandering niét naar zijn ouders te reizen.

60 kilo afgevallen
Ondertussen gooide hij zijn eetgewoontes compleet op de schop en hield hij een jaar lang een dagboek bij. Toen hij de eerste 45 kilo kwijt was, wandelde hij iedere dag 8 kilometer naar zijn werk. Dankzij zijn ijzersterke discipline was Lucas na een jaar 60 kilo afgevallen. Zo wist hij zeker dat zijn ouders hem die kerst niet zouden herkennen. In bovenstaande video zie je hun onbetaalbare reactie wanneer ze de ontzettend knappe transformatie van hun zoon zien.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series