Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Ontroerend: 78-jarige man schrijft liefdeslied voor zijn vrouw
Libelle tipt: Daily fun

Ontroerend: 78-jarige man schrijft liefdeslied voor zijn vrouw

Toen Arnold Walker 50 jaar getrouwd was met zijn vrouw Carol, besloot hij haar op een bijzondere manier te verrassen. Hij bracht haar een serenade met een zelfgeschreven liefdeslied.

In het nummer heeft Arnold het over hun allereerste ontmoeting in 1959 in Fort Walton Beach, Florida. Tijdens een lunch met vrienden komt hij Carol tegen. Tijdens het afrekenen van het eten besluit hij haar mee uit te vragen.

Lunch
”Ik zag dat ze zojuist haar salaris had gehad, en ik grapte dat ze de volgende keer mijn lunch zou moeten betalen. Ze moest lachen en zei dat ik het de volgende keer maar moest proberen. Ik ben zeker nog 5 keer teruggegaan naar die plek voordat ik haar weer tegenkwam. Ik stelde voor om haar lunch te betalen, en ze zei ja. Vanaf dat moment begon ons leven samen.”

Half uur
Ook zingt Arnold over hun allereerste date (in een drive-in bioscoop), waarna hij zegt dat hij de afgelopen 50 jaar zo weer opnieuw zou doen. Arnold schreef het nummer terwijl Carol boodschappen aan het doen was. Al binnen een half uur had hij het af. ”Toen ze terugkwam was ik klaar en bracht ik haar een serenade als verrassing.”

Ups en downs
Het geheim van hun huwelijk? Arnold: ”We hebben de nodige ups en downs gehad, maar dat heeft elk stel. We hebben echter één belangrijke afspraak gemaakt, en dat is dat we nooit boos naar bed gaan. En tot dusverre heeft dit altijd gewerkt.”

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series