Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Ontroerend: deze verzorgster laat zien wat dierenliefde is
Libelle tipt: Daily dier

Ontroerend: deze verzorgster laat zien wat dierenliefde is

Dierenasielmanager Chrissy Ireland weet wat ware dierenliefde is. Toen een verlaten hond die vorige week van 3 puppy’s beviel moest worden gesteriliseerd, kroop Chrissy bij haar in de kooi om de eenzame hond te troosten.

De 4-jarige Prissy was met haar puppy’s op een vuilnisbelt achtergelaten.

Troosten
Gelukkig werden de dieren opgevangen door de Conway Area Humane Society in New Hampshire (Amerika). Omdat Prissy het na de operatie zwaar had, wilde de manager van het asiel, Chrissy Ireland, niet dat het beestje alleen wakker zou worden. Chrissy werkt al sinds 2009 in het asiel en staat altijd klaar voor de dieren die ze helpt. Asielmedewerkster Virginia Moore besloot de hartverwarmende actie vast te leggen en plaatste de video op Facebook. Het filmpje is al ruim 1.900 keer geliked en bijna 1.000 keer gedeeld.

Medelijden
“Ik deed gewoon mijn werk”, aldus Chrissy. “Ik zag aan Prissy dat ze zich niet goed voelde en had zoveel medelijden met haar. Ik ging daarom naast haar liggen zodat ik haar kon troosten.” De manager had niet verwacht dat de video viral zou gaan, maar ze hoopt wel dat Prissy hierdoor sneller een nieuw thuis zal krijgen.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series