Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Moeder ziet dochter na 2 jaar weer en haar reactie is geweldig
Libelle tipt: Meest bekeken

Moeder ziet dochter na 2 jaar weer en haar reactie is geweldig

Dit is nog eens een verjaardagscadeau. Kate Visser gaf haar moeder de verrassing van haar leven door haar na 2 jaar onverwacht op te komen zoeken. 

“Krijg geen hartaanval”, bleef Kate herhalen tegen haar moeder toen ze tegenover haar stond in de deuropening. Maar de reactie van haar moeder is heel begrijpelijk, ze had haar dochter al bijna 2 jaar niet gezien.

Engeland
Kate verhuisde toen ze 18 jaar was van Amerika naar Engeland voor haar studie. Daar ontmoette ze de man voor wie ze in 2014 naar Engeland verhuisde. Sinds die tijd hadden moeder en dochter elkaar niet meer gezien. Daarom besloot de dochter op 13 juli speciaal voor haar moeders 51ste verjaardag naar Amerika te vliegen.

Verrassing
Ze had haar moeder vlak daarvoor nog wel over haar verjaardag gesproken, maar haar moeder zei toen dat ze veel te druk was om het te vieren. Dat vond haar dochter niet en ze boekte in het geheim een ticket naar haar moeder. Ze maakte van tevoren thuis nog een paar video’s die ze naar haar moeder kon sturen terwijl ze onderweg was, zodat het echt een verrassing zou zijn.

Reactie
En dat was het. Toen haar moeder opendeed schreeuwde ze het uit. “Ik zag aan haar gezicht dat ze echt geen idee had”, vertelt Kate aan Today. Ze hebben er toen een paar leuke dagen van gemaakt, veel bijgekletst en wijn gedronken. Maar volgens de 2 was het al genoeg dat ze weer even samen waren.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series