Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Meisje stuurt een ballon naar haar overleden oma en krijgt een hartverwarmende reactie
Libelle tipt: Daily fun

Meisje stuurt een ballon naar haar overleden oma en krijgt een hartverwarmende reactie

Het is altijd erg wanneer een dierbare overlijdt. Zo ook voor Bella uit Tennessee (de Verenigde Staten) toen haar oma stierf.

“Ik mis haar heel erg, want ze was echt mijn favoriete oma”, zei de toentertijd 8-jarige Bella. Haar oma overleed in augustus 2012.

“Haar allerlaatste dag op aarde was heel speciaal voor mij, want ik wist dat ze naar de hemel ging. Toen ze me voor het laatst knuffelde zei ze dat ze van me hield.”

Een jaar later stuurde Bella een ballon naar haar oma in de hemel, met een kaartje daaraan vastgebonden. Daarop schreef het meisje dat ze van haar oma hield en dat ze wenste dat ze haar snel weer op kwam zoeken.

Maanden later ontving Bella een doosje in de brievenbus, met daarin haar ballon én haar geschreven briefje. Op de achterkant van het kaartje stond een nieuw bericht: “Lieve Bella, oma is altijd bij jou, doe gewoon je ogen dicht en dan zie je haar. Veel liefs, je beschermengel.”

Het is tot op de dag van vandaag onbekend wie het berichtje heeft gestuurd. Bella is de afzender in ieder geval erg dankbaar: “Als ik zou weten wie dit had gedaan, dan zou ik diegene omhelzen en bedanken.”

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series