Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Man (98) werd op zijn 9e verliefd en is nog steeds samen met deze vrouw
Libelle tipt: Meest bekeken

Man (98) werd op zijn 9e verliefd en is nog steeds samen met deze vrouw

Toen Thomas een klein jongetje was, woonde hij al naast de liefde van zijn leven. Inmiddels is hij bijna 100 en is hij nog steeds met haar samen. 

“Ik was 9 jaar oud toen ik haar voor het eerst zag en ik wist meteen dat ze mijn vrouw zou worden” vertelt Thomas. Irene en hij werden vrienden, maar het duurde niet lang voor het meer werd dan dat. Thomas was al goede vrienden met haar broer, maar had meer oog voor Irene. Haar moeder had ook wel in de gaten dat Thomas vaak stiekem voor Irene kwam.

Respect
In 1931 waren de twee al samen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zat Thomas in het leger. Hij kwam veilig terug en het stel trouwde in 1945. Ze zijn dus al meer dan 70 jaar getrouwd. Hoe ze dat doen? “We hebben nog steeds respect voor elkaar en hebben altijd goede manieren gehad. Daar kunnen veel mensen wat van leren. En we houden natuurlijk ook gewoon heel veel van elkaar.”

Ik zou het zo weer over doen
De twee hebben echt weleens een meningsverschil, maar ze maken het aan het einde van de dag altijd weer goed. “Als ik het opnieuw zou mogen doen, zou ik ook weer met haar trouwen”, sluit de man af in de video.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series