Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Lieve kerstgroeten van...
Libelle tipt

Lieve kerstgroeten van…

Ook BN’ers zitten straks aan de kersttafel met hun familie en vrienden. En knallen champagne met hun dierbaren om twaalf uur op 31 december. Wat wensen zij voor zichzelf en voor jou voor 2017? Kijk mee wat deze bekende Nederlandsers te zeggen hebben over Kerstmis en Nieuwjaar.

Schrijfster Roos Schlikker is columniste voor Libelle en in januari te zien in Wie is de Mol?. Van haar mag je lekker in je pyjama de kerstdagen doorkomen. Doet zij ook.

Als je Jan Kooijman mag geloven, mag je je óók al lekker laten gaan tijdens kerst. Die extra kilo’s maken hem niks uit. Het gaat om de gezelligheid! Huub Stapel verklapt vervolgens dat hij en zijn vader beiden stiekem de Libelle lazen vroeger. De twee acteurs zijn samen te zien in de film De Zevende Hemel.

Erica Terpstra en radio-dj en tv-presentator Gerard Ekdom wensen jou het allerbeste voor 2017.

Al die stress om de kerstkilo’s mag je van Sonja Bakker lekker uitstellen tot 2 januari. Kun je meteen inspiratie opdoen uit haar kookboek, dat nu te koop bij Lidl.

En actrice en schrijfster Elle van Rijn heeft ook nog een kerstwens voor jou. Vanaf 9 januari kun je Elle zien in de hoofdrol van Over Eva, de allereerste ontbijt-soap exclusief op Libelle TV. Niks missen van Over Eva? Volg dan Libelle TV op Facebook.

KIJK OOK MEE HOE…
Cabaretier Carolien Borgers Hans Klok, Tjitske Reidinga, Georgina Verbaan en Youp van ’t Hek thuis afzet voor Kerst. In de auto onthullen de BN’ers hun ervaringen met kerst – goeie én slechte ervaringen.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.

Bekijk meer over BN'erskerst

Afleveringen