Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Lief: klant steekt serveerster een hart onder de riem
Libelle tipt: Meest bekeken

Lief: klant steekt serveerster een hart onder de riem

Serveerster Heather Schelsteder was net haar oma verloren toen ze op nieuwjaarsavond in gesprek raakte met een van haar klanten. Het gebaar dat de vrouw maakte, zal ze niet snel vergeten.

De vrouw, een psychologe, was met haar twee zoontjes in het restaurant in Baytown, Texas. Ze vertelde Heather dat ze op het punt stond om oorlogsveteranen met een posttraumatische stressstoornis te behandelen, maar dat ze daar tegenop zag omdat het heel dichtbij kwam: haar eigen broer is gesneuveld in de oorlog.

Tot tranen toe geroerd
Geraakt door het verhaal, deelde de serveerster haar eigen verdriet: haar geliefde oma was onlangs overleden. Voor Heather de allereerste keer dat ze een dierbare verloor en dat viel haar zwaar. Allebei de vrouwen hadden tranen in hun ogen. “We bleven praten tot het drukker werd en zij wegging,” vertelt Heather aan USA Today.

Lieve tekst
Nadat de vrouw was vertrokken, ontdekte Heather dat ze niet alleen had betaald, maar ook een fikse fooi had gegeven: 100 dollar op een rekening van 27 dollar, dus een fooi van maar liefst 370 procent. Lief, maar wat Heather nog veel liever vindt, is de tekst die de vrouw op de rekening schreef: ‘Een heel gelukkig nieuwjaar. Het wordt makkelijker.’ Hartverwarmend, toch?

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series