Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Wat een held: jongetje redt babybroertje met snoekduik
Libelle tipt: Daily held(in)

Wat een held: jongetje redt babybroertje met snoekduik

Iedere moeder weet het: laat je baby niet zonder toezicht op de commode liggen als hij kan omrollen. Maar deze moeder staat ernaast, en toch gaat het mis. Gelukkig is er een reddende engel in de kamer.

Op beelden van de babyfoon is te zien hoe moeder Tila Levi haar zoontje van 11 maanden aan het verschonen is. Ze wordt even afgeleid door een vraag van haar 6-jarige zoontje. Op het moment dat Tila zich omdraait, rolt de baby van zijn rug naar zijn buik en dreigt over de rand van de commode naar beneden te kukelen.

Snoekduik
Tila heeft niets in de gaten, maar toevallig komt net haar 9-jarige zoon Joseph binnen wandelen. Hij ziet zijn kleine babybroertje vallen en reageert razendsnel. Joseph maakt een snoekduik en weet nog net de baby op te vangen, voordat hij op de grond smakt.

Wonder
Het baby’tje heeft niks aan de val overgehouden. Tila durfde de video eerst niet op Facebook te zetten omdat ze zich schaamde over het incident, zegt ze tegen ABC News. Maar toen er na de presidentsverkiezingen zoveel boosheid en negatieve reacties op Facebook verschenen, besloot ze de video toch te delen. “Er kunnen elke dag wonderen gebeuren”, zegt ze over de video. “Mijn boodschap aan alle ouders is: geniet van je kinderen. Er kan zo maar iets gebeuren waardoor alles veranderd.”

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series