Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Emotioneel: deze moeder legt uit waarom ze haar grijze haren niet verft
Libelle tipt: Daily held(in)

Emotioneel: deze moeder legt uit waarom ze haar grijze haren niet verft

Rachel Fornsworth (31) besloot een video op te nemen nadat iemand een opmerking maakte over haar grijze haren. Deze moeder heeft namelijk een heel emotionele reden om haar haren niét te verven.

“Je ziet er net zeventig uit met je grijze haren. Je zou echt moeten overwegen om ze te verven, zodat je er niet als een oude taart uitziet. Het is maar een suggestie”, was het snoeiharde commentaar van iemand die Rachels blog volgt. In een emotionele video legt de blogger uit waarom ze er niet over peinst haar grijze lokken te verhullen.

Privilege
Ze vertelt dat ze een zeldzame ziekte heeft. “Ik zal waarschijnlijk nooit 70 jaar oud worden. Elk teken van veroudering is een teken dat ik nog steeds leef. Oud worden is een privilege dat niet iedereen zomaar krijgt. Ook ik misschien niet.”

Opbouwen
Rachel hoopt dat ze anderen met de video ook motiveert positiviteit uit te dragen. “De wereld heeft meer nood aan personen die elkaar opbouwen in plaats van afbreken, de wereld heeft meer mannen nodig die vrouwen aanmoedigen om zichzelf te zijn en de wereld heeft vooral meer vrouwen nodig die gewoon tevreden zijn met wie ze zijn en hoe ze eruit zien.”

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series