Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Emotioneel: dochter toont echo aan stervende moeder
Libelle tipt: Meest bekeken

Emotioneel: dochter toont echo aan stervende moeder

Soms gaan intens geluk en hartverscheurend verdriet hand in hand. Zo ook in Colorado (Amerika). Daar lagen moeder Donna en dochter Taylor naast elkaar in een ziekenhuisbed. Moeder Donna ongeneeslijk ziek, dochter Taylor in verwachting van haar baby.

Terwijl Taylor naast haar doodzieke moeder ligt, hoort ze voor het eerst het geslacht van haar ongeboren kind.

Te zwak
Op het moment dat Taylor het geslacht van haar kindje hoorde, was zij 19 weken zwanger. Eigenlijk was ze van plan om samen met haar moeder naar de gynaecoloog te gaan voor haar 20-wekenecho, maar toen Donna te zwak was, besloot Taylor de afspraak naar het bed van haar moeder te halen.

Meisje
“Woensdagmiddag had ik een van de mooiste momenten met mijn moeder. Ik lag naast haar, hield haar hand vast en huilde tranen van geluk toen we hoorden dat ik een meisje zou krijgen”, schreef Taylor op Facebook.

Dankbaar
Moeder en dochter zijn het ziekenhuis dat het bijzondere moment mogelijk maakte erg dankbaar. “Ik kan het ziekenhuis niet genoeg bedanken voor het mogelijk maken van dit moment. Door hen heb ik een prachtige laatste herinnering aan mijn moeder.” Moeder Donna overleed 3 dagen later aan longkanker.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series