Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Hilarisch: familie probeert eekhoorn met allerlei attributen uit huis te jagen
Libelle tipt: Daily fun

Hilarisch: familie probeert eekhoorn met allerlei attributen uit huis te jagen

Toen deze moeder thuiskwam uit haar werk, trof ze haar man en zoon aan met lacrosse sticks en vishengels in hun handen. Ze probeerden een eekhoorn uit de slaapkamer te jagen. We vragen ons af wie er nou banger is: de eekhoorn, de gillende moeder of de rondspringende vader?

“Vorige week belde mijn man: hij zei dat er een eekhoorn in de slaapkamer zat”, schrijft de vrouw op Facebook. “Toen ik een uur later thuiskwam, rende mijn gezin rond met lacrosse sticks en vishengels. De slaapkamer zag eruit als een oorlogsgebied. Mijn man en zoon hadden kussens, linialen en andere gekke attributen gebruikt om alle spleten en kieren af te sluiten.”

Wild
“De eekhoorn rende heen en weer van de tv-kast naar het bed, en weer terug. Onze kleine yorkshire terriër werd er wild van, terwijl onze labrador compleet verward was omdat mijn man allerlei kreten uitriep. Ik moet nog lachen als ik mijn man zie rondrennen. Nadat we nog een uur met zijn drieën achter de eekhoorn aan hadden gezeten, ging het dier er eindelijk vandoor via de achterdeur die al de tijd al voor hem openstond.”

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series