Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Doodzieke jonge vader trouwt de liefde van zijn leven
Libelle tipt: Meest bekeken

Doodzieke jonge vader trouwt de liefde van zijn leven

Toen Chris Ford (26) te horen kreeg dat hij nog maar een paar weken te leven had, was er één ding dat hij nog dolgraag wilde doen: met zijn grote liefde Nicole trouwen. Zijn wens ging onlangs in vervulling.

Het stel zou eigenlijk pas in oktober gaan trouwen, maar toen de artsen zeiden dat Chris dit niet meer zou halen, besloten ze hun huwelijksdag te verplaatsen.

Uitbehandeld
Chris kreeg een jaar geleden de diagnose keelkanker, kort nadat zijn zoontje Tristan was geboren. Volgens de artsen had hij een overlevingskans van 80%. Tijdens zijn behandelingen bleven de tumoren echter groeien, en de kanker verspreidde zich al snel naar zijn longen en andere organen. Een maand geleden kreeg hij te horen dat uitbehandeld was.

Zorgkosten
Nicole en Chris waren kapot van het nieuws, maar besloten dat ze hun huwelijk tóch wilden doorzetten. Vanwege de hoge zorgkosten had het stel echter niet meer genoeg geld voor hun trouwdag. Een groep vrijwilligers van de non-profitorganisatie Nashville Chive besloot daarom het resterende bedrag aan het stel te schenken.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.

Bekijk meer over trouwen

Afleveringen

Ontdek ook deze series