Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Bijzonder huwelijksaanzoek: surfer gaat al surfend op z’n knieën
Libelle tipt: Daily fun

Bijzonder huwelijksaanzoek: surfer gaat al surfend op z’n knieën

Voor surfleraar Peter Abell was er geen andere plek denkbaar om zijn vriendin ten huwelijk te vragen, dan op zijn surfplank in het water. Je moet het maar durven!

Peter en Angie de Burgh kenden elkaar al van de universiteit, maar pas toen ze elkaar 3 jaar geleden weer tegenkwamen tijdens het surfen op de rivier Severn, sloeg de vonk over. “Het was liefde op het 2e gezicht”, zegt Peter tegen Daily Mail.

Bijzondere plek
Toen Peter besloten had dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen, wist hij meteen dat het op de rivier moest zijn. “Het is een bijzondere plek voor ons. Niet alleen omdat we elkaar daar weer ontmoetten, maar ook omdat mijn vader mijn moeder ten huwelijk heeft gevraagd langs de Severn.”

 Geen twijfel over mogelijk
De vader van Peter overleed onlangs. Vlak daarvoor had Peter zijn plan voor het aanzoek met hem besproken, en zijn vader vond het een geweldig idee. “Er was dus geen twijfel meer over mogelijk: ik moest dit aanzoek doorzetten.”

Grapje
Terwijl het stel samen op een golf in de rivier surfde, ging Peter op één knie. Angie dacht eerst dat Peter een grapje maakte. “Er ging zoveel door mijn hoofd: Maakt hij een grap? Is dat een echte ring? Gaat hij van zijn plank vallen? Ga ik vallen? Laat hij de ring vallen? Toen zei Peter: ‘Ga je nog ja zeggen?’ Ik riep het uit: Ja!”

Champagne
Peter had voor de zekerheid wel een goedkoop ringetje in het juwelendoosje gedaan. De echte ring kreeg Angie toen ze weer veilig aan land waren, samen met een fles champagne. “Het was heel speciaal. Surfen is heel belangrijk voor ons: het heeft ons samengebracht. Het was de enige denkbare manier voor hem om me ten huwelijk te vragen.”

Our special moment captured! Couldn’t be more happy (and shocked)! What a proposal Mr @peteabell ??#engagement

Een foto die is geplaatst door Angie de Burgh (@angiedeburgh) op

She said yes!

Een foto die is geplaatst door Peter Abell (@peteabell) op

The boy done good!! Time to wash off the muddy river water ?

Een foto die is geplaatst door Angie de Burgh (@angiedeburgh) op

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series