Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Tranentrekker: asielmedewerkers maken afscheidsvideo als ode voor hond Snoopy
Libelle tipt: Meest bekeken

Tranentrekker: asielmedewerkers maken afscheidsvideo als ode voor hond Snoopy

Dat asieldieren vaak goed en liefdevol verzorgd worden, bewijzen de vrijwilligers van een dierenasiel in Singapore. Zij maakten als ode een mooie afscheidsvideo van Snoopy, een Siberische husky die zijn laatste dagen in de opvang doorbracht.

Snoopy werd naar het asiel gebracht toen zijn familie niet meer voor hem kon zorgen omdat ze gingen emigreren.

Lieverd
De 10-jarige Snoopy was bijna blind en door zijn hoge leeftijd ook niet meer topfit. Toch was hij erg geliefd onder de vrijwilligers en wist hij de harten van de medewerkers van het asiel in recordtijd te stelen. Vooral medewerker Andrew was dol op de hond. Hij had zelfs besloten Snoopy in huis te nemen wanneer zijn nieuwe huis af zou zijn. Het asiel slaagde er namelijk niet in een nieuw thuis voor de oude hond te vinden.

Overleden
Verdrietig genoeg heeft Snoopy nooit kunnen genieten van het nieuwe huis van zijn grootste fan. Het dier kreeg hartkwalen overleed binnen drie dagen. Alle vrijwilligers van het asiel waren erg aangeslagen door de plotselinge dood van Snoopy, maar vooral Andrew had het zwaar. Daarom besloot men een prachtige ode aan de hond te brengen in de vorm van een video.

Wij speuren regelmatig het internet af voor leuke video’s. De allerleukste delen we hier met jou.


Afleveringen

Ontdek ook deze series