Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Binnenkijken bij hoofdredacteur Hilmar Mulder
Libelle Stoel

Binnenkijken bij hoofdredacteur Hilmar Mulder

Als hoofdredacteur van Libelle leest ze natuurlijk stapels tijdschriften. En waar kan dat nu beter dan in haar favoriete relaxstoel in de woonkamer? Hilmar: “Kopje koffie erbij en lekker bladeren, dat is voor mij ultiem ontspannen.”

Libelle samen met Prominent

Hilmar woont met haar man, twee zoons en hond Jimi in Amsterdam. Haar woonstijl valt niet in één term te vatten. “Ik ben niet bang om verschillende stijlen in mijn interieur te combineren, ben gek op contrasten en experimenteer graag met kleur. Mijn stijl is denk ik het beste te omschrijven als een eclectische mix.”

Prominent, dé zitspecialist van Nederland, bewijst dat comfort en design prima samengaan. Voor alle stoelen en banken gaat Prominent voor een optimale balans tussen comfort, design en vakmanschap. Met Prominent wordt elke gewone dag een speciale dag. prominent.nu

De Libelle Stoel die we samen met Prominent hebben ontworpen is de perfecte stoel om urenlang in te lezen, relaxen of muziek te luisteren. Hij zit fantastisch en is ontzettend comfortabel.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen