Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Binnenkijken bij adjunct-hoofdredacteur Anita Bijlsma
Libelle Stoel

Binnenkijken bij adjunct-hoofdredacteur Anita Bijlsma

Anita is adjunct-hoofdredacteur van Libelle en is opgegroeid met tijdschriften. “Niet zo gek dat ik er mijn werk van heb gemaakt. En wat is nu leuker dan de inspiratie die ik op mijn werk opdoe thuis toe te passen?”

Libelle samen met Prominent

Anita woont samen met haar man Robbert en dochters Keet (12) en Bonnie (7) in Zaandam. “Mijn schoonvader noemde ons ook wel de eeuwige studenten”, lacht Anita. “Dat zijn we eerlijk gezegd nog steeds. Bij ons is het altijd gezellig en een beetje rommelig. We hebben nu eenmaal veel spullen. Dus als rommelig een stijl is, dan is dat mijn stijl.”

Prominent, dé zitspecialist van Nederland, bewijst dat comfort en design prima samengaan. Voor alle stoelen en banken gaat Prominent voor een optimale balans tussen comfort, design en vakmanschap. Met Prominent wordt elke gewone dag een speciale dag. prominent.nu

De Libelle Stoel die we samen met Prominent hebben ontworpen is de perfecte stoel om urenlang in te lezen, relaxen of muziek te luisteren. Hij zit fantastisch en is ontzettend comfortabel.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen