Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Deze prinses schaatste om geld voor kankeronderzoek in te zamelen (en met succes!)
Video: Afgelopen zondag was de vierde editie van het sportevenement de Hollandse 100. Dit jaar deed er een bijzondere schaatser mee aan de Hollandse 100. Benieuwd wie dit was? Coks verteld het in deze nieuwe video.
Libelle Royal

Deze prinses schaatste om geld voor kankeronderzoek in te zamelen (en met succes!)

Afgelopen zondag was de vierde editie van het sportevenement de Hollandse 100. Dit jaar deed er een bijzondere schaatser mee aan de Hollandse 100 en wel een echte Nederlandse prinses. Benieuwd wie dit was? Onze royaltykenner Coks vertelt het in deze nieuwe video.

BEKIJK OOK:

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen