Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Dit is de nieuwe vriend van de Britse prinses Beatrice
Libelle Royal

Dit is de nieuwe vriend van de Britse prinses Beatrice

Prinses Beatrice is gespot met haar nieuwe vriend, op een Keniaans eiland. Na 2 jaar vrijgezel te zijn geweest heeft ze dan eindelijk de liefde weer gevonden en wat blijkt?

Het is ook nog een een multimiljonair.

Prinses Eugenie (28) en prinses Beatrice (30) zijn de dochters van prins Andrew, de hertog van York. Ze zijn de kleindochters van Queen Elizabeth, want Andrew is haar zoon, die ze kreeg met prins Philip. Charles en Andrew hebben nog een broer; Edward. Ook hebben ze een zus: Anne.

BEKIJK OOK:

 

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over royalty

Afleveringen