Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Vorstelijk dagje uit: hier kun je zelf ervaren hoe onze royals vroeger Kerst vierden
Libelle Royal

Vorstelijk dagje uit: hier kun je zelf ervaren hoe onze royals vroeger Kerst vierden

Zin in een vorstelijk dagje uit? Libelle’s Anne-Flore neemt je mee naar een bijzondere plek, waar je zelf kunt ervaren hoe onze royals vroeger de kerstdagen vierden. 

Libelle samen met Paleis Het Loo

En je doet er meteen inspiratie op voor je eigen kerstdiner!

Sprookjesachtig kerstevent
Paleis het Loo – waar de Oranjes 300 jaar lang woonden en werkten –  pakt tot en met 5 januari 2020 feestelijk uit met Winterpaleis Het Loo. Hier word je ondergedompeld in een sproojesachtige sfeer vol met vorstelijk gedekte tafels. Je krijgt een kijkje in onder meer de keuken, linnenkamer en bloemenkamer. Ook er zijn allerlei leuke activiteiten, workshops én een schaatsbaan. Winterpaleis Het Loo vindt plaats op het Stallenplein, het paleis is gesloten tot media 2021.

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over royalty

Afleveringen