Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Zó zou prinses Diana er nu uit hebben gezien
Libelle Royal

Zó zou prinses Diana er nu uit hebben gezien

Op 31 augustus is het 23 jaar geleden dat Lady Diana om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in Parijs. Ze werd slechts 36 jaar. 

Als de moeder van prins William en Harry nog geleefd zou hebben, zou ze nu 59 jaar zijn. Wij vroegen ons af: hoe zou ze er nu uit hebben gezien? Portrettekenaar Pieter van den Broek maakte voor ons een tekening van Lady Di. In bovenstaande video zie je hoe de tekening tot stand kwam én hoe het eindresultaat eruitziet.

Meer royalty-nieuwtjes lezen? Meld je aan voor de Facebook-pagina Libelle Royale.

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen