Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Máxima gespot (in haar favoriete pak) op de camping in Zeeland
Libelle Royal

Máxima gespot (in haar favoriete pak) op de camping in Zeeland

Het is zomervakantie en dat betekent richting de camping! Omdat de toeristische sector te steunen, bezoeken Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander als verrassing verschillende Nederlandse toeristische plekken. 

Deze keer was het de beurt aan Koningin Máxima en bracht zij een bezoek aan een camping in Zeeland. Onze royalty reporter Rick was hierbij aanwezig en vertelt je hoe het was én of we onze Royal familie dit jaar misschien wel op een camping gaan spotten.

Beeld: BrunoPress

 

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over koningin Maximakoningshuis

Afleveringen