Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Om deze reden heeft Máxima meer macht dan Willem-Alexander
Libelle Royal

Om deze reden heeft Máxima meer macht dan Willem-Alexander

Op 17 mei 2021 viert koningin Máxima haar 50ste verjaardag. Ter ere van deze mijlpaal nemen Story-verslaggever Matthijs Albers en royaltyreporter Rick Evers in meerdere afleveringen de hoogte- en dieptepunten van haar leven door.

Ondanks het feit dat Willem-Alexander onze koning is, weet Máxima ook een hoop positieve invloed uit te oefenen in Nederland.

Montage: Lotte van Diepen

Test je Máxima-kennis:

Hoe goed ken jij onze koningin? Ben jij een heuse royaltykenner? Doe snel de quiz en maak kans op een Royal-tijdschriftenpakket ter waarde van €24,82! Klik hier om mee te doen.

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen