Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Deze knappe prins is óók een veelgevraagd topmodel
Libelle Royal

Deze knappe prins is óók een veelgevraagd topmodel

Het klinkt natuurlijk als een sprookje: een prins die zó knap is dat hij ook gewoon topmodel kan zijn. Dat sprookje is waarheid voor niemand minder dan prins Nikolai van Denemarken. 

Nikolai staat namelijk ingeschreven bij een modellenbureau. En niet alleen ingeschreven: met dat modellenwerk gaat het aardig goed. Hij heeft zelfs al een modeshow voor modehuis Burberry mogen lopen. Hij is nog niet fulltime topmodel: Nikolai klust wat bij naast zijn studie. Maar wie is deze prins nou eigenlijk precies? En waarom is het nodig voor een prins om bij te klussen? Je ontdekt het in de video!

BEKIJK OOK:

Beeld: Gettyimages

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen