Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Máxima 50-special: zo zag Máxima's jeugd in Argentinië eruit
Libelle Royal

Máxima 50-special: zo zag Máxima’s jeugd in Argentinië eruit

Tegenwoordig weten we best een hoop over het leven van Máxima. Maar hoe zag haar leven eruit voordat ze in de koninklijke schijnwerpers terechtkwam?

Op 17 mei 2021 viert koningin Máxima haar 50ste verjaardag. Ter ere van deze mijlpaal nemen Matthijs Albers en Rick Evers in meerdere afleveringen de hoogte- en dieptepunten van haar leven door.

Montage: Lotte van Diepen

Test je Máxima-kennis:

Hoe goed ken jij onze koningin? Ben jij een heuse royaltykenner? Doe snel de quiz en maak kans op een Royal-tijdschriftenpakket ter waarde van €24,82! Klik hier om mee te doen.

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen