Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Foto's: dit is het nieuwe (gigantische) huis van Harry en Meghan
Libelle Royal

Foto’s: dit is het nieuwe (gigantische) huis van Harry en Meghan

Het leven van Harry en Meghan staat nooit stil. Ze trouwden al snel en kregen vlak daarna hun zoon Archie. Maar nu ze uit het Koningshuis zijn gestapt, is het een stuk rustiger. Waar zijn ze gebleven?

Nou, ze vermaken zichzelf wel even in hun nieuwe villa met 1700 vierkante meter woonplezier. Telt u mee? 9 slaapkamers, 16 badkamers, een bibliotheek, een spa met sauna en stoomcabine, een wijnkelder, bioscoop, tuin met -uiteraard- zwembad, tennisbaan, rozentuin en een speeltuin voor Archie. Kortom: die hoeven niet meer naar buiten.

Beeld: Brunopress, Getty Images

Bestel snel en geniet van deze mooie Royal zomerspecial:

Libelle Royal
Libelle Royal
€ 7.95
Bestel hier

In Libelle Royal praat royaltyjournalist Rick Evers je wekelijks bij over de meest uiteenlopende onderwerpen die met het koningshuis te maken hebben. De Nederlandse koninklijke familie, maar maar ook andere vorstenhuizen, binnen en buiten Europa.

Voor Royalty heeft Rick bijzondere interviews en gesprekken gehad, waaronder met de leden van de Nederlands koninklijke familie, zoals (toenmalig) koningin Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en de zonen van prinses Margriet, zoals prins Maurits.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bekijk meer over royalty

Afleveringen