Bekijk deze video via de Libelle TV app

 De Libelle redactie kreeg een spray tan en dít is het resultaat
Libelle Challenge

De Libelle redactie kreeg een spray tan en dít is het resultaat

Een lekker kleurtje zonder uren in de brandende zon te bakken, dat willen we allemaal! Maar dan wel een natuurlijke tint zónder strepen graag. Lukt dat met een spray tan? We lieten een mobiele spray tanner op de redactie plaatsen om het te testen.

Egaal bruin zonder zon was vroeger iets voor beroemdheden en modellen uit Amerika, maar anno 2018 kun je ook in ons landje op steeds meer plekken terecht voor een betaalbare spray tan. Een beautybehandeling die niet in de laatste plaats aan populariteit wint omdat we ons bewuster zijn van de gevaren van de zon. Toch bestaan er nog veel vooroordelen over de spray tan: je komt eruit te zien als een sinaasappel of bruine zebra en je zonnige kleurtje is zo weer verdwenen (of erger: er niet af te krijgen). Er is maar één manier om daar achter te komen…

Asia Paruch van Pure Tans Amsterdam kwam met haar mobiele cabine naar de redactie om Libelle’s Helene, Lieke, Cilla, Bret en Marleen onder handen te nemen. En de dames hoeven zich echt geen zorgen te maken, aldus Asia. “De kleur van de organische spray tan wordt afgesteld op je huidskleur. Doordat de spray sterk verneveld wordt, vlekt hij niet en krijg je dus ook geen strepen.”

Op een rijtje
Behandeling: Rapid Spray Tan Full Body
Duur behandeling: 20 minuten (het sprayen zelf duurt 10 minuten)
Na de behandeling: de spray tan moet 2 tot 5 uur intrekken, daarna kun je douchen om de bruine ‘laag’ af te spoelen. Daarna is het eindresultaat zichtbaar.
Locatie: Bij Pure Tans kun je in Amsterdam de spray tan aan huis, je hotel of zelfs op kantoor bestellen.
Kosten: 39,50 euro
Hoe lang blijft het zitten: één week

Voor & na 
Benieuwd naar het resultaat én wat we ervan vonden? Bekijk de video!
Klik hier voor meer informatie over Pure Tans Amsterdam.

 


Afleveringen

Ontdek ook deze series