Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Mijn dochter van 7 kleedde me een week lang aan
Libelle Challenge

Mijn dochter van 7 kleedde me een week lang aan

Libelle’s Irene draagt het liefst een jeans, top en sneakers. Haar dochter van 7 zweert bij jurken en zwierrokken. Het is haar geluksweek, want nu mag zij haar moeder aankleden.

Irene: “Mijn dochter draagt alleen maar jurken en rokken. Niet zomaar jurken of rokken: ze moeten ‘draaien’. Elk gebreid jurkje of spijkerrokje met een recht model kan rekenen op een afkeurende blik. Het liefst loopt ze in zwierrokken, mét glitters.

Chique kleren
Waar ze mij het liefste in ziet? In mijn ‘chique kleren’. En het mooiste wat ik heb, zijn volgens haar mijn sieraden. ‘Je kettingen en armbanden. En je ringen. Dat moet je er wel bij zeggen, mama, anders denken ze dat ze nog met je kunnen trouwen.’ Zelf draagt ze dan ook het liefst 3 kettingen én armbanden én nepdiamanten ringen bij haar outfit.

Jeans en sneakers
Mij kun je uittekenen in een jeans met een top en sneakers. In de zomer draag ik wél graag jurkjes. Dan heb ik geen last van panty’s en hakken.

Ware stylist
Voor deze challenge mag mijn dochter zich uitleven in mijn kledingkast. Ze ontpopt zich tot een ware stylist. Zorgvuldig legt ze alle kleren en sieraden als setjes neer. Ze vertelt ook in welke houding ik op de foto moet gaan staan. En het resultaat van deze shop-in-eigen-kast-sessie zie je in deze video.”


Afleveringen

Ontdek ook deze series