Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Libelle's Simone testte het Herpotherm anti-koortslipapparaat
Libelle Challenge

Libelle’s Simone testte het Herpotherm anti-koortslipapparaat

Libelle’s Simone testte de Herpotherm, een apparaatje dat je koortslip zou doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar: werkt het ook écht? 

“Al mijn hele leven kamp ik met zo’n vervelende koortslip. Zeker 4 keer per jaar is ‘ie daar ineens: als ‘verrassing’ bij het wakker worden, of hij komt langzaam (maar zeker) door. Iehhh! Een koortslip.
Hoor jij ook bij kamp koortslip? Dan weet je dat het ding geen pretje is. Zo’n koortslip is niet alleen ontsierend, maar ook vervelend en soms zelfs pijnlijk. En: je komt er nooit meer vanaf.

Koortslip, tot nooit-weer-ziens
Ik was ervan overtuigd dat ik álles op het gebied van mijn ‘gevecht tegen de koortslip’ al had geprobeerd. Van koortslipcrème tot speciale pads en van het dagelijks slikken van L-lysine tabletten (schijnt het koortslipvirus tegen te houden) tot nóg meer groenten en fruit eten. Oh, en laten we het reduceren van het stressniveau niet vergeten. Want het ding komt altijd op in tijden van verminderde weerstand en laat stress daar nou één van de grootste boosdoeners van zijn. Oeps…

Verlossing nabij
Een collega vertelde me over de Herpotherm: een koortslipapparaat (laten we het een anti-koortslipapparaat noemen) dat je koortslip als sneeuw voor de zon zou doen laten verdwijnen. Dit apparaatje moest ik proberen. Zou het écht werken? In deze vlog deel ik mijn ervaring. De verpakking belooft alvast veel goeds: “De Herpotherm biedt eindelijk een preventieve en permanente oplossing tegen een koortslip! Zonder bijwerkingen en zonder chemische middelen. 100% veilig en voor iedereen bruikbaar.”

Ook proberen? Je koopt het Herpotherm koortslipapparaat voor €34,99 bij Koortslippreventie.nl.

BEKIJK OOK:


Afleveringen