Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Carola ontdekt de kledingbibliotheek:
Libelle Challenge

Carola ontdekt de kledingbibliotheek: “Wat een uitvinding!”

Libelle’s Carola (34) geeft het eerlijk toe: ze heeft een shopverslaving. Stiekem schaamt ze zich dat winkelen tot één van haar favoriete hobby’s behoort. Het roer gaat daarom rigoureus om: Carola gaat flink minder shoppen. In haar vorige vlog vertelde ze over de schokkende ontdekking in haar kledingkast, vandaag neemt ze ons mee naar een heuse ‘kledingbibliotheek’. 

Het gaat goed met Carola’s shopuitdaging. Het lukt haar om netjes onder de 66 euro te blijven (het bedrag wat de gemiddelde Nederlandse vrouw maandelijks aan kleding uitgeeft) en: ze krijgt er nog lol in ook. In haar derde vlog showt ze trots de items die ze de afgelopen maanden gekocht heeft.

Geleende garderobe
Waarom zou je kleding kopen als je het ook kunt lenen? Kledingbibliotheek Lena in Amsterdam is dé nieuwe ontdekking van Carola. Carola: “Ik ben heel benieuwd hoe dit werkt. Kun je het vergelijken met een boek wat je leent bij de bibliotheek?”. Samen met de altijd charmante en stijlvolle hoofdredacteur van Libelle, Hilmar Mulder, scoort ze de mooiste items voor in haar garderobe. Zo blij als een kind is ze. Wel even terugbrengen hè, Carola?

BEKIJK OOK:

Bekijk meer over shoppen

Afleveringen

Ontdek ook deze series