Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Yolanthe:
Libelle babbelt met...

Yolanthe: “Ik heb zo veel liefde te geven – ook aan een adoptiekindje”

Toen Xess nog maar 4 maanden was, nam Yolanthe Sneijder-Cabau haar zoontje al mee voor een reis rond de wereld, bekent de presentatrice in haar gesprek met Libelle TV. Dit was voor haar nieuwe tv-programma Reunited, vanaf woensdag 1 maart om 20:30 uur bij RTL4 te zien. In deze nieuwe tranentrekker herenigt de presentatrice families die elkaar al jaren niet meer hebben gezien. Yolanthe weet maar al te goed hoe het is om iemand te moeten missen waar je veel van houdt: jarenlang zag ze haar eigen vader niet die in Spanje woonde. Pas als tiener werd ze met hem herenigd.

Ook spreekt ze openhartig over haar wens om een kindje te adopteren: “Ik wil graag een kindje een thuis bieden die dat ook verdient en niet heeft.” Daarnaast deelt ze met ons wat ze mist aan Nederland: het geordende verkeer, de mensen, het Hollandse eten, in het bijzonder een patatje oorlog. Bekijk het hele interview in de video.

BEKIJK OOK:

Over Libelle babbelt met…

Lekker bijkletsen, wie houdt daar niet van? In Libelle babbelt met… praten BN’ers openhartig over hun werk, gezin, kinderen en vriendschap. Alledaagse onderwerpen die ons allemaal bekend in de oren klinken.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Productie: Libelle TV


Afleveringen

Ontdek ook deze series